04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad.

Ook een dank gaat uit naar alle mensen die hun spulletjes op zaterdagochtend afgegeven hebben. Wat mochten zij vele mooie artikelen in ontvangst nemen. Hartelijk dank, want ook zonder artikelen…geen markt. Ook een dankjewel is op zijn plaats voor de Duinkoerier, voor het plaatsen van alle artikelen en voor de mooie gratis posters en Loonopzand.nieuws.nl voor de foto’s van dit weekend.

La Jeunesse kan terug kijken op een geslaagde 25ste rommelmert en kan nu haar aandacht gaan richten op hun 50 jarig jubileum, wat plaats zal vinden in 2020!

 

Laatste Blog Posts

15May2019

LA JEUNESSE IS JARIG!

Vijftien mei 1970 zag Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel  het eerste daglicht. Alweer 49 jaar geleden......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions