15Jan2019

Koor La Jeunesse zet vrijwilligers en trouwe koorleden in het zonnetje

Ieder jaar proost koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel op een nieuw muzikaal jaar, wordt er teruggekeken en vooruitgeblikt tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Ook dit jaar zijn er weer koorleden in het zonnetje gezet.

Verschillende koorleden zijn al jaren lid. Yvonne Kivits, een van deze leden, werd in het zonnetje gezet voor al 40 jaar lidmaatschap.

Ons koor kan niets zonder onze vrijwilligers. Berna Wienke en Geert Pepping werden verkozen tot vrijwilliger van het jaar.

Berna Wienke, werd bedankt  voor vele jaren bestuurslidmaatschap. Daarnaast verzorgde zij alle PR rondom optredens en  intern in het koor. Ook altijd in de weer met haar fototoestel om alles vast te leggen.

Geert Pepping, werd bedankt voor bijna 30 jaar lidmaatschap waarbij hij, van de eerste dag af, gezorgd heeft voor extra financiële ondersteuning in de vorm van de wekelijkse Lotto. Later de financiële commissie mee opgestart en hierbij ook nog steeds actief.

Tevens is hij voorzitter van de bardiensten en draait hij deze zelf  al vanaf het begin van zijn lidmaatschap mee.  Sinds 1 jaar is hij nu  ook bestuurslid.

Pierre Dielemans, voorzitter van koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel met een boeket bloemen van AmbianZe voor Yvonne Kivits, 40 jaar lid van koor La Jeunesse. (foto: Leon Liebregts)

 

       

 

Ook Berna Wienke en Geert Pepping kregen een bloemetje

Laatste Blog Posts

15May2019

LA JEUNESSE IS JARIG!

Vijftien mei 1970 zag Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel  het eerste daglicht. Alweer 49 jaar geleden......

Lees verder
04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions