22Dec2018

Gezellig druk tijdens “ We zingen je graag in het kerstgevoel”

Donderdag 20 december 2018 vanaf half 9 was het gezellig druk bij de Gildenbond in Kaatsheuvel. Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel houdt een openbare repetitie met een kersttintje.

Onder de luisteraars familieleden, vrienden, kennissen, collega's. Daar waar de pastoor ons normaal verwelkomt in de kerk als wij er komen zingen, was het nu andersom.  

Na een welkomstwoord van onze voorzitter Pierre Dielemans begon de avond. Jan Bernard Koolen, de initiator van “ Wij zingen je graag in het kerstgevoel",  vertelde tussendoor wat over de achtergrond van de kerstliedjes die werden gezongen onder leiding van Liesbeth Coppens en Marleen Smans

De luisteraars mochten kerstliedjes uitkiezen uit ons repertoire die ze leuk vonden om nog eens terug te horen na de pauze.

Na het tellen van de stemmen, bleven er 5 nummers over... Zelfs een nummer uit ons repertoire die eigenlijk helemaal niet op het lijstje stond. Maar zeker leuk om ook  uit te mogen voeren.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd nog gezellig nagepraat.

We kunnen met zijn allen terugkijken op een geslaagde avond!

Koor La Jeunesse wenst u graag een schitterend, sprankelend en boeiend 2019 toe!

(Herinner je gisteren, droom over morgen, maar leef vandaag.

Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak de gewone momenten bijzonder)

 

 

 

Laatste Blog Posts

15May2019

LA JEUNESSE IS JARIG!

Vijftien mei 1970 zag Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel  het eerste daglicht. Alweer 49 jaar geleden......

Lees verder
04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions