22Dec2018

Gezellig druk tijdens “ We zingen je graag in het kerstgevoel”

Donderdag 20 december 2018 vanaf half 9 was het gezellig druk bij de Gildenbond in Kaatsheuvel. Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel houdt een openbare repetitie met een kersttintje.

Onder de luisteraars familieleden, vrienden, kennissen, collega's. Daar waar de pastoor ons normaal verwelkomt in de kerk als wij er komen zingen, was het nu andersom.  

Na een welkomstwoord van onze voorzitter Pierre Dielemans begon de avond. Jan Bernard Koolen, de initiator van “ Wij zingen je graag in het kerstgevoel",  vertelde tussendoor wat over de achtergrond van de kerstliedjes die werden gezongen onder leiding van Liesbeth Coppens en Marleen Smans

De luisteraars mochten kerstliedjes uitkiezen uit ons repertoire die ze leuk vonden om nog eens terug te horen na de pauze.

Na het tellen van de stemmen, bleven er 5 nummers over... Zelfs een nummer uit ons repertoire die eigenlijk helemaal niet op het lijstje stond. Maar zeker leuk om ook  uit te mogen voeren.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd nog gezellig nagepraat.

We kunnen met zijn allen terugkijken op een geslaagde avond!

Koor La Jeunesse wenst u graag een schitterend, sprankelend en boeiend 2019 toe!

(Herinner je gisteren, droom over morgen, maar leef vandaag.

Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak de gewone momenten bijzonder)

 

 

 

Laatste Blog Posts

27Dec2018

Kerstshoppen en kerstklanken maakt kerstsfeer in Winkelcentrum De Els in Waalwijk

Zondag 23 december 2018 tussen 12.00 uur en 17.00 uur was het “kerstshoppen" in Winkelcentrum de Els in Waalwijk. Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel was uitgenodigd om daar hun kerstrepertoire te laten horen.

De Hema was zo vriendelijk hun kantine beschikbaar te stellen voor de koorleden. Een genereus gebaar. Koffie en thee mocht zo gepakt worden.  Bedankt daarvoor!.....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions