27Dec2018

Kerstshoppen en kerstklanken maakt kerstsfeer in Winkelcentrum De Els in Waalwijk

Zondag 23 december 2018 tussen 12.00 uur en 17.00 uur was het “kerstshoppen" in Winkelcentrum de Els in Waalwijk. Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel was uitgenodigd om daar hun kerstrepertoire te laten horen.

De Hema was zo vriendelijk hun kantine beschikbaar te stellen voor de koorleden. Een genereus gebaar. Koffie en thee mocht zo gepakt worden.  Bedankt daarvoor!

Het weer was niet zo best wat maakte dat er veel mensen in het winkelcentrum waren. Regelmatig namen er mensen de tijd om naar ons te luisteren of zongen mee. Dat zorgde voor een gezellige kerstsfeer.

Onze eerste twee optredens waren onder begeleiding van onze pianiste Marleen Smans. Na een korte pauze voor ons derde optreden bleek het keyboard het ineens niet meer te doen. Dat maakte dat we ons programma moesten aanpassen.  Dus zongen we nog twee optredens a capella. Ook dat leverde positieve reacties op vanuit het luisterend publiek.. Voor ons heel fijn om te horen.

Maar Marleen kwam om ons te begeleiden en stond, voor haar onverwachts, ineens tussen het luisterend publiek. Natuurlijk vindt een goed pianiste zoiets helemaal niks. Die komt om te spelen. Gelukkig wist men ons te verzekeren dat het probleem opgelost kon worden.

Mooi! Want hoewel we zeker ook a capella kunnen zingen, voelt ons koor zich niet compleet zonder Marleen erbij.

Graag tot een volgende keer!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel wenst u een schitterend, sprankelend en boeiend 2019 toe!

 

 

Laatste Blog Posts

15May2019

LA JEUNESSE IS JARIG!

Vijftien mei 1970 zag Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel  het eerste daglicht. Alweer 49 jaar geleden......

Lees verder
04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions