27Dec2018

Kerstshoppen en kerstklanken maakt kerstsfeer in Winkelcentrum De Els in Waalwijk

Zondag 23 december 2018 tussen 12.00 uur en 17.00 uur was het “kerstshoppen" in Winkelcentrum de Els in Waalwijk. Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel was uitgenodigd om daar hun kerstrepertoire te laten horen.

De Hema was zo vriendelijk hun kantine beschikbaar te stellen voor de koorleden. Een genereus gebaar. Koffie en thee mocht zo gepakt worden.  Bedankt daarvoor!

Het weer was niet zo best wat maakte dat er veel mensen in het winkelcentrum waren. Regelmatig namen er mensen de tijd om naar ons te luisteren of zongen mee. Dat zorgde voor een gezellige kerstsfeer.

Onze eerste twee optredens waren onder begeleiding van onze pianiste Marleen Smans. Na een korte pauze voor ons derde optreden bleek het keyboard het ineens niet meer te doen. Dat maakte dat we ons programma moesten aanpassen.  Dus zongen we nog twee optredens a capella. Ook dat leverde positieve reacties op vanuit het luisterend publiek.. Voor ons heel fijn om te horen.

Maar Marleen kwam om ons te begeleiden en stond, voor haar onverwachts, ineens tussen het luisterend publiek. Natuurlijk vindt een goed pianiste zoiets helemaal niks. Die komt om te spelen. Gelukkig wist men ons te verzekeren dat het probleem opgelost kon worden.

Mooi! Want hoewel we zeker ook a capella kunnen zingen, voelt ons koor zich niet compleet zonder Marleen erbij.

Graag tot een volgende keer!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel wenst u een schitterend, sprankelend en boeiend 2019 toe!

 

 

Laatste Blog Posts

22Dec2018

Gezellig druk tijdens “ We zingen je graag in het kerstgevoel”

Donderdag 20 december 2018 vanaf half 9 was het gezellig druk bij de Gildenbond in Kaatsheuvel. Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel houdt een openbare repetitie met een kersttintje.

Onder de luisteraars familieleden, vrienden, kennissen, collega's. Daar waar de pastoor ons normaal verwelkomt in de kerk als wij er komen zingen, was het nu andersom.  .....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions