20Dec2018

Koor La Jeunesse feestelijk ontvangen bij de Jumbo in Kaatsheuvel

Op woensdag 19 december 2018 tussen 19.00 uur en 20.00 uur mochten wij u toezingen in de Hoofdpoort in Kaatsheuvel voor de ingang bij de Jumbo.

Wie op dat moment zijn  boodschappen kwam doen, werd bij de ingang van de Jumbo hartelijk ontvangen met een drankje. Iedere werknemer was feestelijk gekleed in het kerstrood.

Iedere bezoeker van de Jumbo nam even de tijd om te luisteren. Bedankt daarvoor! Dat maakt het zingen nou juist zo leuk!

Een bedankje aan de Jumbo, namens 2 kleine luisteraars, de zoon en dochter van onze dirigente Liesbeth Coppens,  die zomaar even wat lekkers te drinken kregen. Ook een bedankje natuurlijk voor onze drankjes.

Jumbo in Kaatsheuvel, bedankt voor de gastvrijheid en graag weer tot de volgende keer!

Als u nog eens door ons toegezongen wil worden met ons nieuwe nostalgisch nummer Celtic Advent Carol of ons gezellige nummer Hallelujah, Christ is born samen met nog veel meer andere leuke kerstnummers, kom dan  komende zondag 23 december 2018 kerstshoppen bij Winkelcentrum de Els in Waalwijk tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Tot dan!

 

Laatste Blog Posts

15May2019

LA JEUNESSE IS JARIG!

Vijftien mei 1970 zag Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel  het eerste daglicht. Alweer 49 jaar geleden......

Lees verder
04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions