20Dec2018

Koor La Jeunesse feestelijk ontvangen bij de Jumbo in Kaatsheuvel

Op woensdag 19 december 2018 tussen 19.00 uur en 20.00 uur mochten wij u toezingen in de Hoofdpoort in Kaatsheuvel voor de ingang bij de Jumbo.

Wie op dat moment zijn  boodschappen kwam doen, werd bij de ingang van de Jumbo hartelijk ontvangen met een drankje. Iedere werknemer was feestelijk gekleed in het kerstrood.

Iedere bezoeker van de Jumbo nam even de tijd om te luisteren. Bedankt daarvoor! Dat maakt het zingen nou juist zo leuk!

Een bedankje aan de Jumbo, namens 2 kleine luisteraars, de zoon en dochter van onze dirigente Liesbeth Coppens,  die zomaar even wat lekkers te drinken kregen. Ook een bedankje natuurlijk voor onze drankjes.

Jumbo in Kaatsheuvel, bedankt voor de gastvrijheid en graag weer tot de volgende keer!

Als u nog eens door ons toegezongen wil worden met ons nieuwe nostalgisch nummer Celtic Advent Carol of ons gezellige nummer Hallelujah, Christ is born samen met nog veel meer andere leuke kerstnummers, kom dan  komende zondag 23 december 2018 kerstshoppen bij Winkelcentrum de Els in Waalwijk tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Tot dan!

 

Laatste Blog Posts

27Dec2018

Kerstshoppen en kerstklanken maakt kerstsfeer in Winkelcentrum De Els in Waalwijk

Zondag 23 december 2018 tussen 12.00 uur en 17.00 uur was het “kerstshoppen" in Winkelcentrum de Els in Waalwijk. Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel was uitgenodigd om daar hun kerstrepertoire te laten horen.

De Hema was zo vriendelijk hun kantine beschikbaar te stellen voor de koorleden. Een genereus gebaar. Koffie en thee mocht zo gepakt worden.  Bedankt daarvoor!.....

Lees verder
22Dec2018

Gezellig druk tijdens “ We zingen je graag in het kerstgevoel”

Donderdag 20 december 2018 vanaf half 9 was het gezellig druk bij de Gildenbond in Kaatsheuvel. Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel houdt een openbare repetitie met een kersttintje.

Onder de luisteraars familieleden, vrienden, kennissen, collega's. Daar waar de pastoor ons normaal verwelkomt in de kerk als wij er komen zingen, was het nu andersom.  .....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions