14Dec2018

Koor La Jeunesse op bezoek bij Villa Pardoes

Donderdag 13 december 2018

Wat was het weer een gezellige avond! We doen dit nu al een aantal jaar en nog steeds vinden we het heel bijzonder om bij Villa Pardoes te mogen zingen.

De kinderen van Villa Pardoes werden om 7 uur ‘s avonds welkom geheten door onze prinses Berna.

In het begin wat stil  en op een afstand maar al snel zaten ze gezellig te kleuren aan tafel of zaten bij papa en mama op schoot te luisteren of mee te zingen.

Onze Jingle Bells, Rudolph the Rednose reindeer en Little Drummer boy klonken een heel stuk leuker met behulp van enkele kids die onze pianiste Marleen meehielpen met trommels en belletjes. Lekker hangend in de zitzakken. Ook 1 van de vaders was van de partij nadat zijn dochter liet weten dat hij heel goed kon drummen. En dat bleek ook!

De mini kerstboom werd samen met prinses Berna mooi versierd met gekleurde lichtjes en kerstversiersels. In het donker zag dat er heel mooi uit.

Als beloning voor al hun hulp kregen alle kinderen een medaille van prinses Berna uitgereikt. De ouders kregen een klein aandenken mee. Het was sneller 8 uur dan we dachten. Als het aan de kinderen had gelegen, hadden ze graag nog meer muziek mee willen maken.

Organisatie van Villa Pardoes, bedankt weer voor jullie uitnodiging! Het was ons een eer! We komen graag weer terug.

Gasten van Villa Pardoes, jullie ook bedankt!

Mochten jullie nog meer van ons willen horen… Op de volgende data en tijden zingen wij weer graag onze kerstliedjes voor u:

Woensdag 19 december van 19.00 uur tot 20.00 uur:  Jumbo te Kaatsheuvel

Zondag 23 december tussen 12.30 uur en 17.00 uur: Winkelcentrum De Els in Waalwijk

Maandag 24 december van 20.15 uur tot 22.00 uur: Kerk St. Jan te Kaatsheuvel

Graag tot dan!

Koor La Jeunesse

 

Laatste Blog Posts

15May2019

LA JEUNESSE IS JARIG!

Vijftien mei 1970 zag Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel  het eerste daglicht. Alweer 49 jaar geleden......

Lees verder
04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions