28Sep2018

La Jeunesse zoekt nieuwe leden

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel is een gezellig gemengd koor. Het koor bestaat momenteel uit zo'n 40 leden. Mannen en vrouwen zijn welkom.

 Houd jij van zingen? Dat is mooi, dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! We willen ons koor graag versterken met enthousiaste mannen en vrouwen, die zin hebben om met ons mee te zingen.

We treden meerdere keren per jaar op. De optredens zijn heel divers, van zingen in de hospice tot onze eigen concerten, van meedoen aan een korenfestival tot zingen op een bruiloft. Uiteraard staat de maand december geheel in het teken van diverse kerstoptredens, waarvan het absolute hoogtepunt de avondmis zal zijn op kerstavond in de St. Jan kerk in Kaatsheuvel.

Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd van 20.30 tot 22.30 in de Gildenbond aan de Monseigneur Völkerstraat 3 in Kaatsheuvel. We hebben een vaste dirigente en pianiste en er zullen regelmatig andere muzikanten aansluiten bij de repetities.

Loop gerust eens binnen donderdagavond en kijk en luister of wij het koor zijn voor jou! Voor meer informatie over ons koor kan je terecht op www.lajeunesse.nl of bel 06-37289849

  

Laatste Blog Posts

28Oct2018

Jeunesse verrast met cheque Clubkascampagne

Af gelopen donderdag 25 oktober, werd La Jeunesse verrast door de Rabobank.

Zij kwamen een cheque uitreiken voor La Jeunesse van de Clubkas campagne......

Lees verder
07Oct2018

LA JEUNESSE ZOEKT MANNEN!

Dit zijn de mannen van het gemengde koor La Jeunesse. De mannen in ons koor zijn ver in de minderheid en kunnen bijna niet meer op tegen alle vrouwen. We zijn dus op zoek naar meer mannen!

Heb je ook zin om te zingen, lijkt het je leuk om af en toe op te treden en houd je van een borreltje en gezelligheid, loop dan gerust eens binnen......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions