28Sep2018

La Jeunesse zoekt nieuwe leden

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel is een gezellig gemengd koor. Het koor bestaat momenteel uit zo'n 40 leden. Mannen en vrouwen zijn welkom.

 Houd jij van zingen? Dat is mooi, dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! We willen ons koor graag versterken met enthousiaste mannen en vrouwen, die zin hebben om met ons mee te zingen.

We treden meerdere keren per jaar op. De optredens zijn heel divers, van zingen in de hospice tot onze eigen concerten, van meedoen aan een korenfestival tot zingen op een bruiloft. Uiteraard staat de maand december geheel in het teken van diverse kerstoptredens, waarvan het absolute hoogtepunt de avondmis zal zijn op kerstavond in de St. Jan kerk in Kaatsheuvel.

Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd van 20.30 tot 22.30 in de Gildenbond aan de Monseigneur Völkerstraat 3 in Kaatsheuvel. We hebben een vaste dirigente en pianiste en er zullen regelmatig andere muzikanten aansluiten bij de repetities.

Loop gerust eens binnen donderdagavond en kijk en luister of wij het koor zijn voor jou! Voor meer informatie over ons koor kan je terecht op www.lajeunesse.nl of bel 06-37289849

  

Laatste Blog Posts

15May2019

LA JEUNESSE IS JARIG!

Vijftien mei 1970 zag Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel  het eerste daglicht. Alweer 49 jaar geleden......

Lees verder
04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions