28Sep2018

La Jeunesse zoekt nieuwe leden

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel is een gezellig gemengd koor. Het koor bestaat momenteel uit zo'n 40 leden. Mannen en vrouwen zijn welkom.

 Houd jij van zingen? Dat is mooi, dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! We willen ons koor graag versterken met enthousiaste mannen en vrouwen, die zin hebben om met ons mee te zingen.

We treden meerdere keren per jaar op. De optredens zijn heel divers, van zingen in de hospice tot onze eigen concerten, van meedoen aan een korenfestival tot zingen op een bruiloft. Uiteraard staat de maand december geheel in het teken van diverse kerstoptredens, waarvan het absolute hoogtepunt de avondmis zal zijn op kerstavond in de St. Jan kerk in Kaatsheuvel.

Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd van 20.30 tot 22.30 in de Gildenbond aan de Monseigneur Völkerstraat 3 in Kaatsheuvel. We hebben een vaste dirigente en pianiste en er zullen regelmatig andere muzikanten aansluiten bij de repetities.

Loop gerust eens binnen donderdagavond en kijk en luister of wij het koor zijn voor jou! Voor meer informatie over ons koor kan je terecht op www.lajeunesse.nl of bel 06-37289849

  

Laatste Blog Posts

27Dec2018

Kerstshoppen en kerstklanken maakt kerstsfeer in Winkelcentrum De Els in Waalwijk

Zondag 23 december 2018 tussen 12.00 uur en 17.00 uur was het “kerstshoppen" in Winkelcentrum de Els in Waalwijk. Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel was uitgenodigd om daar hun kerstrepertoire te laten horen.

De Hema was zo vriendelijk hun kantine beschikbaar te stellen voor de koorleden. Een genereus gebaar. Koffie en thee mocht zo gepakt worden.  Bedankt daarvoor!.....

Lees verder
22Dec2018

Gezellig druk tijdens “ We zingen je graag in het kerstgevoel”

Donderdag 20 december 2018 vanaf half 9 was het gezellig druk bij de Gildenbond in Kaatsheuvel. Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel houdt een openbare repetitie met een kersttintje.

Onder de luisteraars familieleden, vrienden, kennissen, collega's. Daar waar de pastoor ons normaal verwelkomt in de kerk als wij er komen zingen, was het nu andersom.  .....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions