04Apr2018

Lente met La Jeunesse!

Het koor La Jeunesse bestaat uit ruim veertig enthousiaste leden en vormt een zeer hechte club. Onder leiding van dirigente Liesbeth Coppens en toetseniste Marleen Smans wordt er wekelijks gerepeteerd. Het repertoire is in de bijna 48 jaar uitgegroeid tot een enorm gevarieerd geheel. Van close harmony tot gospel en van pop tot Afrikaanse nummers. Naast concerten is het koor regelmatig zichtbaar in de samenleving in en rondom Kaatsheuvel. La Jeunesse verleent ook haar medewerking tijdens een dienst in de hospice, op trouwerijen, tijdens evenementen, kooravonden en dit jaar ook weer bij het Oorlogsmonument op vrijdag 4 mei in de Loonse en Drunense duinen. En houdt ook alvast zondag 17 juni in de gaten, want ergens op de route van het Halve Zolenfestival in Waspik zullen wij staan. 

 

Maar eerst op naar 15 april, ons lenteconcert! Een licht, vrolijk concert met gezellige nummers, mooie woorden en achteraf is er gelegenheid om gezellig nog even na te borrelen. 

 

U bent er toch ook bij op zondag 15 april? Het concert begint om 15:00 uur. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar aan de bar bij Anton en bij de leden van La Jeunesse of via een berichtje naar 06-48428756. De kaarten kosten 7,50 euro.

 

Laatste Blog Posts

11Dec2018

Kerst en Nieuwjaarswens La Jeunesse

 La Jeunesse wenst u een fijne Kerst en een muzikaal 2019!

.....

Lees verder
09Dec2018

Open repetitie: Wij zingen je graag in het Kerstgevoel!

We zingen je graag in het kerstgevoel...

Zoals jullie gelezen hebben in de plaatselijke media, treden we deze maand op verschillende locaties op. Ben je helaas niet in de mogelijkheid om bij een van onze optredens aanwezig te zijn, maar toch nieuwsgierig geworden naar ons kerstrepertoire, dan nodigen we je graag uit om naar ons te komen luisteren. .....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions