06Mar2018

Rommelmarkt een succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 24de rommelmert georganiseerd.

Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.  Zo’n 50 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen tussen al het speelgoed, electra, kleding, lampen, tassen, boeken en huishoudelijke artikelen die keurig gesorteerd uitgestald stonden in 3 zalen van de Gildenbond. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt deze 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad. Ook een dank gaat uit naar alle mensen die hun spulletjes op zaterdagochtend afgegeven hebben. Wat mochten wij vele mooie artikelen in ontvangst nemen. Hartelijk dank, want ook zonder artikelen…geen markt.

La Jeunesse kan terug kijken op een geslaagde rommelmert en hoopt 3 februari 2019 weer op uw steun te kunnen rekenen zodat het koor, maar ook U,  voor de 25ste keer uw slag kan slaan in deze bijzondere jubileum-editie.

 

Laatste Blog Posts

04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad......

Lees verder
20Jan2019

25e Rommelmert La Jeunesse op 3-2-2019

.....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions