14Jan2018

Jubilarissen en vrijwilligers van het koor La Jeunesse

Bloemen en whiskey voor jubilarissen en vrijwilligers van het koor La Jeunesse

Het koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel bestaat al 47 jaar. Elke donderdagavond repeteren de leden in De Gildenbond in Kaatsheuvel. Het  nieuwe kalenderjaar starten de leden met een terugblik op het afgelopen jaar en een proost op het nieuwe jaar. 

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op 11 januari werden maar liefst 6 leden van het koor in het zonnetje gezet. Jubilaris Noortje van Boxtel is 40 jaar lid, Pierre Dielemans en Hannie Hamers beiden 25 jaar en Marlie Michiels is al 12,5 jaar lid. Frans Dirksen en Leon Liebregts werden geëerd als vrijwilligers van het jaar. Dit zijn de mannen die ervoor zorgen dat de technische versterking van het koor altijd prima verloopt. Proficiat allemaal! 

Van links naar rechts: Frans, Noortje, Hannie, Marlie en Pierre. Voor zit Leon.

Fotograaf: BYberna

 

 

 

 

 

 

 

Laatste Blog Posts

04Apr2018

Lente met La Jeunesse!

Het koor La Jeunesse bestaat uit ruim veertig enthousiaste leden en vormt een zeer hechte club. Onder leiding van dirigente Liesbeth Coppens en toetseniste Marleen Smans wordt er wekelijks gerepeteerd. Het repertoire is in de bijna 48 jaar uitgegroeid tot een enorm gevarieerd geheel. Van close harmony tot gospel en van pop tot Afrikaanse nummers. Naast concerten is het koor regelmatig zichtbaar in de samenleving in en rondom Kaatsheuvel. La Jeunesse verleent ook haar medewerking tijdens een dienst in de hospice, op trouwerijen, tijdens evenementen, kooravonden en dit jaar ook weer bij het Oorlogsmonument op vrijdag 4 mei in de Loonse en Drunense duinen. En houdt ook alvast zondag 17 juni in de gaten, want ergens op de route van het Halve Zolenfestival in Waspik zullen wij staan. 

 .....

Lees verder
02Apr2018

La Jeunesse met Lenteconcert in Klavier

Het koor La Jeunesse zal op zondagmiddag 15 april een concert geven in de theaterzaal van het Klavier in Kaatsheuvel.

'Let the sunshine in', is zomaar een van de vele liedjes die tijdens het lente concert zal worden gezongen. Laat de lente maar komen, La Jeunesse is er klaar voor! Naast zonnige nummers komen uiteraard ook prachtige liedjes over de liefde aan bod. Want wat is er nu mooier dan zingen over de liefde. U bent er toch ook bij op zondag 15 april? Het concert begint om 15:00 uur. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar aan de bar bij Anton en bij de leden van La Jeunesse. De kaarten kosten 7,50 euro......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions