14Jan2018

Jubilarissen en vrijwilligers van het koor La Jeunesse

Bloemen en whiskey voor jubilarissen en vrijwilligers van het koor La Jeunesse

Het koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel bestaat al 47 jaar. Elke donderdagavond repeteren de leden in De Gildenbond in Kaatsheuvel. Het  nieuwe kalenderjaar starten de leden met een terugblik op het afgelopen jaar en een proost op het nieuwe jaar. 

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op 11 januari werden maar liefst 6 leden van het koor in het zonnetje gezet. Jubilaris Noortje van Boxtel is 40 jaar lid, Pierre Dielemans en Hannie Hamers beiden 25 jaar en Marlie Michiels is al 12,5 jaar lid. Frans Dirksen en Leon Liebregts werden geëerd als vrijwilligers van het jaar. Dit zijn de mannen die ervoor zorgen dat de technische versterking van het koor altijd prima verloopt. Proficiat allemaal! 

Van links naar rechts: Frans, Noortje, Hannie, Marlie en Pierre. Voor zit Leon.

Fotograaf: BYberna

 

 

 

 

 

 

 

Laatste Blog Posts

11Dec2018

Kerst en Nieuwjaarswens La Jeunesse

 La Jeunesse wenst u een fijne Kerst en een muzikaal 2019!

.....

Lees verder
09Dec2018

Open repetitie: Wij zingen je graag in het Kerstgevoel!

We zingen je graag in het kerstgevoel...

Zoals jullie gelezen hebben in de plaatselijke media, treden we deze maand op verschillende locaties op. Ben je helaas niet in de mogelijkheid om bij een van onze optredens aanwezig te zijn, maar toch nieuwsgierig geworden naar ons kerstrepertoire, dan nodigen we je graag uit om naar ons te komen luisteren. .....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions