14Jan2018

Jubilarissen en vrijwilligers van het koor La Jeunesse

Bloemen en whiskey voor jubilarissen en vrijwilligers van het koor La Jeunesse

Het koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel bestaat al 47 jaar. Elke donderdagavond repeteren de leden in De Gildenbond in Kaatsheuvel. Het  nieuwe kalenderjaar starten de leden met een terugblik op het afgelopen jaar en een proost op het nieuwe jaar. 

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op 11 januari werden maar liefst 6 leden van het koor in het zonnetje gezet. Jubilaris Noortje van Boxtel is 40 jaar lid, Pierre Dielemans en Hannie Hamers beiden 25 jaar en Marlie Michiels is al 12,5 jaar lid. Frans Dirksen en Leon Liebregts werden geëerd als vrijwilligers van het jaar. Dit zijn de mannen die ervoor zorgen dat de technische versterking van het koor altijd prima verloopt. Proficiat allemaal! 

Van links naar rechts: Frans, Noortje, Hannie, Marlie en Pierre. Voor zit Leon.

Fotograaf: BYberna

 

 

 

 

 

 

 

Laatste Blog Posts

04Feb2019

Rommelmert La Jeunesse een groot Succes!

Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel heeft afgelopen weekend haar 25ste rommelmert georganiseerd. Uit alle hoeken van Brabant stroomden de klanten toe. Het winterweer was dit jaar eindelijk eens “perfect”voor een rommelmert. Vele jaren te kampen gehad met sneeuw, ijzel, kou en nat op de zondag, maar de weergoden waren deze keer goed gezind.

Zo’n 62 leden van het koor [inclusief aanhang, kinderen en vrijwilligers] stonden om 9.30 uur klaar om de gasten te verwelkomen en om de vele spullen van de hand te doen. Er hing een bijzonder gezellig sfeer en de klanten konden hun slag slagen. Ook draaide het Rad van Avontuur de hele dag. De mooie, nieuwe en lekkere prijzen waren allen geschonken door winkeliers uit Kaatsheuvel, Waalwijk, Elshout en omstreken en La Jeunesse bedankt de ruim 90 winkeliers die dit koor een warm hart toedragen dan ook van harte voor deze ondersteuning, want zonder prijsjes…geen rad......

Lees verder
20Jan2019

25e Rommelmert La Jeunesse op 3-2-2019

.....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions